Communicatiebureau Commenzo

Veel te vertellen?

Wij maken er een duidelijk én krachtig verhaal van.

Wil je iets verkopen, je managementteam overtuigen van je plannen of de collega’s meenemen in aankomende veranderingen? Dan wil je het liefst alles vertellen wat je weet. Met als resultaat: mensen krijgen zoveel informatie dat ze afhaken of het niet begrijpen.

Dat is zonde, want je hebt er veel tijd en energie in gestoken.

Schakel ons in. Wij zorgen ervoor dat je alleen vertelt wat je moet vertellen, zodat jij kan laten zien dat je de specialist bent. Met als resultaat dat mensen overtuigd raken van jouw plannen, product of dienst.

Een gerichte aanpak
Samen met jou kijken we naar je verhaal, wat je wil bereiken en wie de doelgroep is. Aan de hand daarvan kijken hoe je de communicatie het beste kunt aanpakken.

Elke situatie is anders
Zo moeten er bij veranderingen binnen een organisatie intensievere communicatiemomenten worden ingezet. Denk hierbij onder andere aan bijeenkomsten. Ga je plannen presenteren tijdens een overleg van het managementteam? Dan is waarschijnlijk een goed verhaal met als ondersteuning een powerpointpresentatie voldoende.

Wat heb jij nodig?
Als we de plannen hebben gemaakt bepalen we samen of je alles van de uitwerking aan ons uitbesteedt, of dat je bepaalde zaken zelf uitvoert. Zo is het handig dat je zelf een presentatie aan een managementteam geeft. Wij kunnen in dat geval de Powerpoint maken en je helpen om een duidelijk én krachtig verhaal op te stellen.

Contact
Wil je jouw plannen voorleggen om te horen wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag, want we zijn er benieuwd naar. Neem contact met ons op en wie sta jij binnenkort te schitteren voor je managementteam of worden je klanten razend enthousiast van de teksten op je website.