Communicatiebureau Commenzo

Tekstschrijver Eindhoven

Zoek je een tekstschrijver in Eindhoven? Bijvoorbeeld omdat je een goed verhaal over je bedrijf hebt, maar je niet weet hoe je het papier moet zetten? Mooi, want dan ben je bij deze tekstschrijvers aan het juiste adres. We schrijven namelijk supergoede teksten voor jouw website, brochure of andere communicatiemiddelen.

Het verhaal over jouw bedrijf in tekst
Je bent ongetwijfeld helemaal vol van jouw bedrijf en de diensten of producten die je levert. Maar als je het verhaal moet opschrijven, dan weet je niet waar je moet beginnen. Geen nood, want je bent niet de enige die daarmee kampt. Daarom kijken wij samen met jou wat een klant precies moet weten en daar maken we een mooi verhaal van.

Wat moeten jouw klanten weten?
Jouw klanten bepalen wat voor teksten wij schrijven. Lever je bijvoorbeeld producten aan technici die alles van de materie afweten? Dan maken we een technisch verhaal. Lever je een nieuwe dienst of hebben jouw producten meer uitleg nodig? Dan zorgen we ervoor dat de teksten uitgebreider zijn. Misschien is het zelfs nodig om lastige zaken weg te laten, zodat je die in een gesprek kunt toelichten.

Waar wordt de tekst geplaatst?
Een tekst die op jouw website geplaatst wordt, ziet er anders uit dan een tekst in een brochure. Klanten bekijken een website vanaf hun telefoon of beeldscherm. De teksten moeten daarom kort en bondig zijn. Daarnaast moeten de teksten woorden bevatten waarop je gevonden wilt worden in Google. Een brochure wordt vaak rustiger gelezen en daarom kun je er vaak uitgebreider je verhaal in kwijt.

Jij het verhaal, wij de tekst
Zoals je ziet komt er veel kijken bij het schrijven van een tekst. Dat kost je tijd en energie en dat steek je waarschijnlijk liever in jouw klanten. Besteed daarom het schrijven van de teksten uit aan ons. Wij hebben de ervaring en expertise in huis die nodig is om van jouw verhaal een supergoede tekst te maken.

Contact
Wij zijn als tekstschrijver gevestigd in Eindhoven. Ook als je niet in de buurt woont of werkt, dan zijn we je graag van dienst. Neem contact met ons op voor een afspraak.