Communicatiebureau Commenzo

Ervaring

We hebben ervaring bij veel verschillende organisaties, zowel non-profit als profit. Benieuwd wat we zoal hebben gedaan? Hieronder lees je in een notendop een aantal klussen die we voor onze rekening hebben genomen. Kennis maken? Neem gerust contact met ons op!

OJO Communications
Dit reclamebureau in Beek en Donk (Noord Brabant) maakt mooie huisstijlen, gebruiksvriendelijke websites en andere communicatiemiddelen voor uiteenlopende bedrijven. Wat voor bedrijf of organisatie het ook is, OJO zorgt ervoor het opvalt.
We werken al een aantal jaar samen met dit leuke reclamebureau. Voor verschillende klanten van OJO hebben we teksten voor websites, nieuwsbrieven en brochures geschreven. Deze teksten zorgen ervoor dat de woorden opvallen ook als ze op het web staan.

Luzac College
Luzac verzorgt particulier onderwijs. Deze instelling heeft voor docenten een nieuw intranet ingevoerd waardoor ze beter kunnen samenwerken. Om de communicatie voor deze verandering te ondersteunen hebben we digitale nieuwsbrieven geschreven en opgemaakt. Daarnaast hebben we posters ontwikkeld die in de docentenkamers kwamen te hangen om daar het gesprek op gang te brengen.

Zizi Coaching & Consulting
Zizi is in 2014 gestart als consultant voor bedrijven die een verandering gaan doorvoeren. Daarnaast is zij coach voor mensen die een nieuwe weg in hun leven willen inslaan. Voor Zizi bouwden we de website op basis van een WordPress template. Daarnaast maakten we voor de site foto’s die warmte, maar ook pit uitstralen. Uiteraard schreven we de teksten waarin we haarfijn uitleggen waarom bedrijven en medewerkers voor Zizi moeten kiezen.

Photo Osenga
Voor Photo Osenga, oftewel fotograaf Natascha, maakten we de website en zorgden we voor de teksten op de website. Ook ondersteunen we Photo Osenga bij social media-acties.

Care
Care maakt vanuit hun kantoor in Eindhoven digitale oplossingen voor uiteenlopende bedrijven. Denk hierbij aan websites, maar ook aan complexe online systemen waardoor medewerkers van een bedrijf overal ter wereld samen kunnen werken. Voor Care schreven we de teksten voor hun eigen website. We hebben ervoor gezorgd dat elke tekst de expertise en het enthousiasme van Care uitstraalt.

Toptakenwebsites
Het implementeren van een toptakenwebsite is een hele klus. Wij adviseren gemeenten, onder andere bestuur, management en projectleiders over het realiseren van een toptakenwebsite. Op verschillende locaties in het land hebben we workshops verzorgd om projectleiders binnen gemeenten op weg te helpen. Ook hebben we teksten verzorgd voor gemeentelijke toptakenwebsites, onder andere voor de gemeenten Eijsden-Margraten en Maasdriel.

Nu jij?
Pronk jij met jouw bedrijf binnenkort ook in dit rijtje? Bijvoorbeeld, omdat wij jou op weg hebben geholpen met de communicatie, of zelfs alles uit handen hebben genomen. Laat het ons weten. We spreken je graag.