Communicatiebureau Commenzo

Wat

Communicatiebureau Commenzo is van veel markten thuis: teksten, communicatieadvies, communicatiemiddelen. Maar ook kunnen wij de communicatiemedewerker op afstand zijn en kunnen we de rol van dagvoorzitter of gespreksleider vervullen. Commenzo kan al het werk uit handen nemen, maar een ook een deel. Net wat je wil en wat past.

Teksten

Teksten voor een folder, een website, een (digitale) nieuwsbrief, een magazine of SEO-teksten? Wij maken ze.
Een interview houden en daar een mooi verhaal van maken? Wij doen het.
Moeilijke of ‘taaie’ informatie makkelijk leesbaar en begrijpelijk maken? Kom maar op.

Wij schrijven, corrigeren of redigeren teksten, voor online en offline media.
Tekstschrijven is een vak en laten wij dit vak nou net leuk vinden en goed kunnen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • tekstschrijven
  • eindredactie
  • redactie
  • productie

Communicatieadvies

Een communicatieplan opstellen, een communicatiestrategie ontwikkelen, communicatie-advies bij een reorganisatie of organisatieverandering. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van een goede en effectieve communicatieaanpak. Om tot de kern te komen, gaan wij eerst een gesprek met je aan: wat wil je bereiken?  Wij zorgen voor een plan met de juiste inzet van communicatiemiddelen om je doel te bereiken. Met dit plan kun je direct aan de slag, maar je kunt er ook voor kiezen om het plan door ons uit te laten voeren. Net wat je wil.

Communicatiemiddelen

Van een folder tot een persbericht, van een nieuwsbrief tot een website en van social media tot een beurs. Voor alle communicatiemiddelen kun je bij ons terecht. Wij zorgen voor het hele proces: idee, plan van aanpak, regie en uitvoering. Wij werken samen met goede vormgevers, zodat een goed idee ook een goed product oplevert. Je kunt het realiseren van communicatiemiddelen met een gerust hart aan ons overlaten.

Communicatiemedewerker op afstand

Soms heb je communicatie-inzet nodig, maar geen communicatiemedewerker in je bedrijf. Geen nood. Wij zijn de communicatiemedewerker op afstand. Ligt er een communicatieklus, dan pakken wij die op. Wat je niet in huis hebt, nemen wij van je over. Ook in het geval van onderbezetting (ziekte, zwangerschapsverlof) kunnen wij een rol vervullen. Dit kan op afstand, maar het kan ook op locatie. Net wat je wil en wat past.

Dagvoorzitter

Heb je een dagvoorzitter, een gespreksleider of een presentator nodig? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Mariko heeft veel ervaring met het leiden van bijeenkomsten. Wij kunnen ook ondersteunen bij het maken van het draaiboek, het regelen van de faciliteiten (locatie, techniek en catering) en de communicatie over uw evenement.

Kennis maken? Neem gerust contact op!