Communicatiebureau Commenzo

Wie

Communicatiebureau Commenzo bestaat uit Arjen en Mariko van Ojen. Allebei een afgeronde communicatie-opleiding en veel ervaring in het vak. En misschien nog wel belangrijker: allebei een enorme passie voor het communicatievak. Ze vullen elkaar zowel privé als zakelijk goed aan. We maken graag kennis met je!

 

arjen_van_ojen

Arjen van Ojen
Een tekstschrijver pur sang met een passie voor tekst en taal. Een vlotte pen en schakelt moeiteloos tussen een korte en krachtige tekst, een seo-tekst en een reportage. Uiteraard zonder fouten. Arjen kan zich inleven in iedere doelgroep en maakt teksten voor offline en online middelen. Een verhaal dat je doelgroep raakt. Maar ook kun je bij Arjen terecht voor eindredactie. Een andere kwaliteit van Arjen is het out-of-the-box denken: creativiteit en communicatie gaan bij hem hand in hand.

Bekijk het LinkedIn-profiel van Arjen voor een uitgebreid overzicht van zijn werkervaring.

 

 

mariko_van_ojen


Mariko van Ojen
Allround senior communicatieadviseur met een passie voor het vak. Jarenlange ervaring bij de overheid, maar ook heel veel klussen in het bedrijfsleven gedaan. Een daadkrachtige analyticus die adviseert met visie en lef. Weet als geen ander je mensen binnen een organisatie meekrijgt bij veranderingen en hoe je het management overtuigt van nieuwe plannen. Bestuurlijke sensitiviteit zit in haar genen. Denkt graag mee vanaf de start , is oplossingsgericht en flexibel.

Bekijk het LinkedIn-profiel van Mariko voor een uitgebreid overzicht van haar werkervaring.

Contact
Kennis maken? Neem gerust contact op!