Communicatiebureau Commenzo

Is jouw website klaar voor mobiel internet?

Kijk eens om je heen in een drukke winkelstraat. Je ziet zo hoe belangrijk de smartphone is voor iedereen. Even snel kijken waar dat restaurant zit. Of checken wat er in de aanbieding is. Je hebt geen statistieken nodig om te zien dat het gebruik van mobiel internet toeneemt.
Grote kans dat jouw klanten op hun smartphone je website bezoeken. Is jouw website daar al klaar voor?

Heb jij een responsive website?
Jouw klanten moeten op je site snel en eenvoudig vinden wat ze nodig hebben. Ongeacht of ze een laptop, smartphone of tablet gebruiken. Dit los je eenvoudig op met een zogenaamde responsive website. Eén site die op alle apparaten goed werkt.

Hoe sta je er zelf voor?
Probeer het zelf eens uit. Open je eigen website op een mobiel.
En? Kun je alles makkelijk vinden en zijn de teksten direct goed leesbaar?
Ja? Dan ben je goed bezig.
Nee? Dan is er werk aan de winkel.

Wat zijn de voordelen van een responsive website?
Mobiel internet neemt de komende jaren alleen nog maar toe. Daarom is het belangrijk om in een responsive website te investeren.
  • Vinden bezoekers van jouw website niet direct wat ze zoeken? Dan gaan ze naar een andere site. Wil je met je site klanten binnenhalen of direct iets verkopen? Dan moet je website supergoed werken. Ongeacht of de klant een laptop, tablet of mobiel gebruikt.
  • Google zorgt ervoor dat websites die goed op een mobiel werken een hogere plaats krijgen in de zoekresultaten. Met andere woorden: je site is beter vindbaar als deze ook goed werkt op een smartphone.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Wij gaan met je aan de slag om jouw website responsive te maken. Daarnaast schrijven wij teksten die ook op een klein scherm goed te lezen zijn.

Contact
Neem contact met ons op als je jouw klanten een supergoede site wil bieden.